Tavaraerät

Kuva näkymästä tavaraerät. Kuvassa painikkeet ”+ Lisää tavaraerä” ja ”Poista valitut”. Tavaraerät näytöllä on suodattimet tavaraerä, nimike, kuvaus, pakkaukset, tilastoarvo ja bruttopaino. Suodattimien alla on tavaraerärivit.

Tavaraerät-sivulla näet listauksen tavaraeristä. Voit lisätä tavaraerän otsikon Tavaraerät alla olevasta painikkeesta ”+Lisää tavaraerä”. Pääset antamaan tavaraerän tietoja myös valitsemalla sivunavigaatiosta Tavaraerä 1. Järjestelmä luo automaattisesti tavaraerän 1 vaikka et ole syöttänyt vielä tavaraerän tietoja. Myös tavaraerän 1 edessä olevan valintaruudun valitsemalla pääset lisäämään tavaraerän tietoja.

Kun olet syöttänyt ensimmäisen tavaraerän tiedot, voit lisätä toisen tavaraerän painamalla alapalkista ”+Lisää uusi tavaraerä”. Järjestelmä luo toisen tavaraerän ja voit nyt syöttää sen tiedot.

Jos olet avannut vahingossa ylimääräisen tavaraerän tietoja, voit poistaa tavaraerän tavaraerälistalta valitsemalla poistettavan tavaraerän ja painamalla ”Poista valitut” –painiketta.