Ilmoituspohjan luominen

Voit luoda omia ilmoituspohjia, joita voit käyttää uusia ilmoituksia tehdessäsi. Avaa ”Valmiit”-välilehden listalta ilmoitus, josta haluat luoda ilmoituspohjan ja paina avautuvan ”Yhteenveto ja lähettäminen” -sivun alalaidassa olevaa ”Kopioi”-painiketta.

Kun haluat luoda ilmoituspohjan, paina avautuvan ponnahdusikkunan painiketta ”OK”.

Siirry takaisin ilmoituksen ”Yhteenveto ja lähettäminen” -sivulle. Paina sivun alalaidan painiketta ”Tallenna ilmoituspohjaksi”.

Tekemäsi ilmoituspohja näkyy ”Ilmoituspohjani”-välilehden listauksessa. Valitse listalta haluamasi ilmoituspohja uuden ilmoituksen pohjaksi ja tee pohjaan tarvittavat muokkaukset. Kun valitset ilmoituspohjan, sinulle avautuu ”Yhteenveto ja lähettäminen” -sivu.

Toinen tapa luoda ilmoituspohja on täyttää ilmoituspohjan tiedot alusta alkaen. Valitse etusivulla ”+Uusi ilmoitus”. Huom! Älä käytä pikavalintoja. Kun olet vastannut ”Valitse ilmoitus” -näytöllä kaikkiin kysymyksiin, voit aktivoida näytön alimmaksi ilmestyvän ”Tulli-ilmoitus”-painikkeen alla olevan valintaruudun ”Tee tästä ilmoituspohja”. Täytä avautuvalle ilmoituspohjalle tarvittavat tiedot ja siirry ”Yhteenveto ja lähettäminen” -sivulle. Valitse ”Tallenna muutokset”, täytä ilmoituspohjan nimi ja valitse ”Tallenna”. Tämän jälkeen voit hakea juuri luomasi ilmoituspohjan uuden ilmoituksen pohjaksi.